Boekhouder Noordwijkerhout

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen, ik ben Sylvia van der Zon Register Belastingconsulent (RBc) en de eigenaar van Financieel Helder administratie + advies. In januari 2015 ben ik gestart met mijn administratiekantoor in Noordwijkerhout. Daarvoor ben ik diverse jaren als assistent-accountant werkzaam geweest bij diverse MKB accountants en administratiekantoren.

De afgelopen jaren heb ik mijn interesse en kennis in cijfers uitgebreid. Ik heb de benodigde opleidingen zoals PDB, MBA, PDL, VBA/SPD, Register Belastingconsulent RBc met succes afgerond.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging het Register Belastingadviseurs RB. Door deze beroepsvereniging hou ik mijn kennis op peil door het volgen van permanente educatie en het lezen van de benodigde vakliteratuur.

Door mijn werkervaring heb ik gezien dat vooral zzp’ers en kleine ondernemingen behoefte hebben aan een heldere en flexibele dienstverlening. Vaak kun je iemand in korte tijd op weg helpen door een vraag te beantwoorden of iets uit te rekenen. Ik geef graag advies op maat aan gedreven ondernemers en particulieren.

Nieuwsgierig wat ik voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.